site logo
Fællessang

Fællessang på færgen

Syng med på overfarten

Pop up-fællessang - Færgeoverfarten Thyborøn-Agger
Tirsdag d. 8. september kl. 14-16

Syng dig ind i fællesskabet, når Sangskatten stikker til søs og byder op til fællessang på færgeoverfarten mellem Thyborøn og Agger. Sangskatten inviterer alle, der har lyst til at synge med til dette hyggelige fællessangsarrangement som foregår på færgen. Vi bryder dagen og sætter lidt sang på tilværelsen, mens du alligevel venter på at kommer over på den anden side.
Sammen med et topmotiveret husorkester og en bunke sanghæfter vil vi synge sange fra den danske sangskat - både de nye og de gamle.
Den danske sangskat betyder noget for, hvordan vi oplever vores samtid og vores fælles historie. Når vi synger sammen, oplever vi en helt særlig glæde, vi finder en social samhørighed og danner et fællesskab på tværs af forskelligheder.
Vi synger naturligvis efter alle kunstens corona-regler. Det vil sige med god afstand til hinanden, håndsprit og maske/mundbind. Hvis du er syg eller viser symptomer, så bliv hjemme. Fællessang skal være en god oplevelse uden frygt for covid19.
Syng dig ind i fællesskabet!
Sangskatten vil udforske, opdatere og lege med hvad der sker, når vi synger sammen. Vi rejser Danmark tyndt for at styrke værdien af fællessang. Over tre dage i Thy i september vil vi synge på tværs af generationer, høj som lav, på arbejdspladser, skoler og i naturen. Vi skal inspirere til at løfte fællesangen ind i vores samtid, sikre at den vokser og fremover også fortæller historier om det Danmark, vi oplever i dag.
Sangskatten er støttet af Nordea-fonden.
Læs mere på Sangskatten.com